Artikelindeks

 

 

Ind imellem kan man stadig blive endda meget glædelig overrasket og det skete for mig her den 19-10-2017, da jeg tømte postkassen. Her lå der en større og ret tyk konvolut med en afsender, som jeg ikke før havde været i kontakt med og heller ikke kendte på anden vis..

Så det var med en vis spænding jeg åbnede brevet, som var afsendt af Johan Larsen, Frederiksberg, dagen før som Quickbrev og endda med Post Nord. Så det har kostet.

Jeg må godt nok sige, at selv om man efterhånden har opnået en rimelig voksenalder, så kan man stadigt blive overrasket som et lille barn. Og det blev jeg.

I et vedlagt brev fortæller Johan Larsen, at han er barnebarn til Marie og Mikael Ingvartsen, (Drengstedvej 21), som søn af deres datter Karen, og således også nevø til Iver.

Brevet omfattede kopier m.v. af billeder, som vedrører begge familier, med sirlige vedhæftede personoplysninger. Jeg har på de implicerede sider (Drengstedvej 5 – Ole Olsen) og Drengstedvej 21 (Fam. Ingvartsen) lavet link til brevet, som I så selv kan læse. For mig personligt helt fantastisk.

Men jeg vil da ikke undlade at tilføje, at jeg er dyb taknemlig for indholdet, som uden tvivl også vil være til glæde og fornøjelse for andre.

Ja, så også lige en tak for de rosende ord og ikke mindst interessen for siden.

 

ingvartsen brev johan larsen ny