Udskriv

 

 

 

 


 drengsted skole døstrup skole  ferietur kbh1961

Har igen lagt dette foto på under Drengsted skole efter nedlukningen (gudskelov) og således nu i stedet overført til Døstrup Skole - naturligvis. Men det hænger da lidt sammen og fotoet er fra en en elevtur til København, hvor jeg i øvrigt troede, at vi fik halvrådne hårdkogte æg, fordi de var sorte i kanten, og således meget helt afvigende fra den sunde kost derhjemme. Og kartoflerne syntes jeg smagte som fodderkartofler - vel nok fordi, at min far altid sagde, at foderkartofler blev slogt til Københavnerne, fordi de var billigere end spisekartofler. Ja, jeg var jo nød til at tro på, hvad der blev sagt af voksne, som alle andre børn. Vi kunne jo ikke google.
Jeg sidder på hug i 2. række som nr. 3 fra ventre med ret slikket hår (brugte meget Brylcreme) og min søster Caroline står i rækken skråt bag ved mig til højre i mørk jakke og stort tørklæde.

Jeg husker de fleste, men vil du være med, så sendt en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 21430294.

Under alle omstændigheder håber jeg, at nogen af jer synes om billedet - så højreklik og du kan downloade til din pc.

 

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd