20-12-2014: Ja, der er jo ikke sket så meget den sidste tid - dog arbejder min makker Jørgen Hansen i det skjulte uden at fortælle ret meget om det. Han er ind imellem en ret beskeden fyr. Men nu har han fået juleferie til efter nytår, hvor vi så går i gang med landsarkivarbejde, og da tror jeg I kan forvente rigtig meget. Jeg vil ikke afsløre noget endnu, men vi glæder os rigtig meget og jeg tror der vil komme oplysninger frem, som ingen har drømt om. Så glæd jer bare.

07-12-2014: En ordbog er nu tilgængelig under "Hjælp" således at man kan få en kort forklaring på gamle ord og betegnelser. Herunde de gamle målangivelser og mønt angivelser. Matrikuleringen i Danmark er ligeledes kort omtalt. Kommuneforstandere indlæst under "byhistorie".

03-12-2014: Min makker Jørgen Hansen har færdiglavet anetavler på fam. Dixen og fam. Jens Bech og nu i gang med fam. Andreas Petersen og familien Schmidt. Et meget stort arbejde, som har hans særlige interesse. Anetavlerne forsynes med billeder af de personer, som vi har fotos af. Endvidere vil han også sammensætte en beskrivelse, hvis anetavlerne omfatter en særlig historie, som man ikke bare umiddelbart kan læse, da der kan være tale om oplysninger, som bl.a. fremgår af kirkebøger, og ellers hans opfattelse af sammenhæng. Han er meget interessant at følge - kan jeg sige. Det er også ham, som står bag opbygning af hjemmesiden.

30-11-2014: Oldemandsoplysninger sat ind på Drengstedvej 3 Jens Dixen, 17 Michael Ingvartsen, 19 Smedeværkstedet, 29 Kresten Jacobsen, 35 Michael Jensen, 40 Sonnik Bech. Opdateret anetavlerne for familien Dixen således at både Ragnhild og Alexanders aner kan følges tilbage til deres oldeforædre og i nogle tilfælde til tip-oldeforældre.. Specielt er der megen ny information for Ragnhilds slægt. Ligeledes opdateret anetavlen for Jens "Tedo" Hansens således at anerne kan følges tilbage til hans tip-tip-oldeforældre, dog med enkelte huller i sidste led.

29-11-2014: På egnshistorie "Døstrup sogns præsterække og Døstrup Fattiggård"

28-11-2014: Nye oplysninger er tilføjet under "Ejendomshistorie"-> "Drengstedvej 27 - Boy Schmidt": Helga og Boys livsbane. Nye artikler er tilføjet under "Egnshistorie": Landboforening 1854-1929 og Døstrup kirke 1957.

24-11-2014: Under egnshistorie tilføjet ny artikel: "Sognehistorie".Under ejendomshistorie tilføjet artikel til: "Drengstedvej 36 - Carl Schmidt"

23-11-2014: Under Egnshistorie tilføjet nye artikler: "Dagbog fra genforeningen" og "Stormflod og jordskælv".

22-11-2014: Under Ejendomshistorie tilføjet  "Drengstedvej 27 - Boy Schmidt" - flere nye sider. Bl.a. poesibøger og kender du navnene, må du meget gerne lade mig det vide via gæstebogen.

18-11-2014: Kortet under menupunktet "Æ by" er opdateret, så man nu ved at føre musen henover en nål får oplyst adressen, ejerne ca. 1965, nuværende ejer samt matrikel nr. Der vil henad vejen etableres link til artikler om den enkelte ejendom med fokus på 1960'erne. Ved at klikke på en nål springer man direkte til artiklen. Prøv fx at klikke på nålen der markerer Drengstedvej 3 dvs. Hans Alexander Dixens ejendom.

17-11-2014: Et nyt interview med Leonhard Davidsen er tilgængelig. Der fortælles om Drengsted i gamle dage.

09-11-2014: Folketællinger i Drengsted 1845 og 1860 er indsat under menupunktet: Byhistorie.

03-11-2014:  Indsat billede under menupunktet Ejendomshistorie->Drengsted skole->Lærer Andersen. Fotoet er taget i forbindelse med en barnedåb hos familien Dixen i 1925. På billedet ses bla. lærer Andersen mfl.

01-11-2014: Indsat billede af Jensine Dixens familie under ejendomshistorie Drengstedvej 3-> Tragisk historie ....

31-10-2014: Rikard Hansen, Drengstedvej er indsat under menupunktet: Ejendomshistorie->Drengstedvej 9.

24-10-2014: Drengsted Skole "fakta om Drengsted skole" - Jeppe Christian Knudsen, Krogen 5 - Oldemandsoplysninger - Jens Mathisen Andersens livshistorie sat på under Krogen 11 - Jens Peter Jacobsens livshistorie sat på under Drengstedvej 35 - Flere billeder af gården på sat på under Drengstedvej 40 - sonnik bech

17-10-2014: Hjemmesiden er opdateret med nye og ændrede menupunkter, der skulle gøre det lettere at finde rundt. Som en god hjælp til at få et overblik over alle artiklerne på hjemmesiden kan man i hovedmenuen klikke på menupunktet "Indeks". Her kan man så klikke sig ind på netop den artikel man vil læse. Menuen i venstre side på forsiden er opdateret, og specielt vil vi gøre opmærksom på Interviews.

01-10-2014: Jeg vil bare lige hermed orientere om, at selv om siden har ligget noget stille i sommer (vejret var ikke til at sidde indendøre), så er der blevet arbejdet i kulissen. Her først på sommeren var jeg forbi i landsbyen - Jens Petersen Beck, Andreas Petersen og Jens Jørgen Schmidt bl.a. - og fik ret så meget materiale med hjem. 

Problemet var så lige, hvordan det skulle kunne overføres til hjemmesiden - for ved afskrift var det for omfattende og ville heller ikke fortælle historien rigtigt. Så vi har haft rigtig mange spekulationer i den retning. Det var jo ikke bare muligt at scanne materialet ind, da der er tale om dels bøger og dels forskellige og endda nogle ret så store sidestørrelse - omkring A3. 
Vi mener dog at have fundet en gangbar løsning, som I vil kunne se i forbindelse med de forskellige sider - bl.a. "Grandebogen".
Og så lige til jer, som jeg har lånt materialet af. Jeg har det med til jer "a næs gång a komme dæne´"