Video introduktion til pdf dokumenter

Her kan du finde en video, der giver en lille introduktion til brugen af pdf filer, der anvendes i stor udstrækning på tedo.dk.

Bla. er familiehistorier/slægtshistorier lagt ud på siten i pdf-format.

Så for at gøre det lidt nemmere, har vi lavet nedenståen introduktion.

NB! HUSK AT SLÅ HØJTTALER TIL!

Sådan ser man videoen: Klik på pilen i midten for at starte videoen. Før derefter musen ned i bunden af videoen for at få kontrolpanelet frem.

Her kan du pause videoen, slukke den, spole frem og vise den i fuld skærm. Jeg vil anbefale at man ser den i fuld skærm, og det gør man ved at klikke på den lille pil nede i højrre hjørne på kontrollen. For at vende tilbage til normal skærmstørrelse klikker man blot på pilen igen eller trykker på ESC knappen på PC'ens tastatur.