Video introduktion til Google maps

Her kan du finde en video, der viser hvordan bu bruger google maps her på tedo.dk. Google maps anvendes flere steder bla. under menupunktet Ejendomshistorier.

Så for at gøre det lidt nemmere har vi lavet nedenståen introduktion til Google maps.

NB! HUSK AT SLÅ HØJTTALER TIL!

Sådan ser man videoen: Klik på pilen i midten for at starte videoen. Før derefter musen ned i bunden af videoen for at få kontrolpanelet frem.

Her kan du pause videoen, slukke den, spole frem og vise den i fuld skærm. Jeg vil anbefale at man ser den i fuld skærm, og det gør man ved at klikke på den lille pil nede i højrre hjørne på kontrollen. For at vende tilbage til normal skærmstørrelse klikker man blot på pilen igen eller trykker på ESC knappen på PC'ens tastatur.