Artikelindeks

 Se mere på.

 Fortsat un der redigering

 

Jess Günther
Fre 04-12-2020 15:52
  •  Dig
 
Kære Tedo !
Så er jeg tilbage med mit nok lidt beskedne supplement vedrørende Krogen 7.
Formentlig ved du, at Christoffer på et tidspunkt efter Kathrines død flyttede til Bredebro, - til Svanstrup nr 3, lige ved rundkørslen på hovedvej 11. Emmas mor, Anna Kirstine Jensen, født i Ulfborg, blev husholderske hos Christoffer i Drengsted. Hun flyttede da, dertil fra Brede efter en skilsmisse fra en Jacobsen. Emma flyttede med hende, gik i skole i Drengsted. Hun er født i 1947. Anna blev på et tidspunkt (vi kan ikke se hvornår) gift med Stoffer og Kathrines søn Peter Nielsen, f. 20/08/1913. Han var enkemand efter min faster Kristine Knudsen, som døde 07/08/1954 (da bosiddende i Bredebro). Han var da hestehandler. De to fik to børn sammen, - Cecilie og Finn, som begge er døde.
Vedrørende Emma : vi ved, hun stadig bor i området, men det har næppe relevans for Krogen 7 ( og vi synes ikke vi kan tillade os at lægge oplysninger om hende ind på hjemmesiden (meget enig)).
Formentlig ved du, at Villiam blev gift med Klara. De fik to børn, Annelise og Kjeld. De bor begge stadig i Bredebro ( ifølge min fætter Jørgen Peter).
Spørg, hvis du mener vi kan supplere yderligere.

 

1938 konfirmerede

ft 1930 chistoffer og kathrine nielsen

 

gravsten doestrup christopher nielsen

 

niels christoffer nielsen d 1963 kirkebogen

 

cathrine nielsen d 1957 kirkebogen

 

 

gravsten doestrup peter og marie nielsen

 

marie peter nielsen

 

christian andersen nielsen konfirmeret 1938 doestrup kirke

 

thumbnail Efterkommere til Marie og Peter Nielsen