test luftfotografier

I denne kategori gemmens artikler, der hører til forsiden.

Denne kategori indeholder artikler med kort over Drengsted. Fx en artikel, der indeholder Google map med Drengsted i centrum.

Et oversigtskort med alle de gårde, huse og bygningsværker, der omtales på denne hjemmeside. Der kunne også suppleres med slægtsforskningskort, matrikelkort, med mere.

Her kan du finde hjælp til forskellige ting på tedo.dk.

For eksempel kan du se en video, der forklarer hvordan man finder anetavler på familier i Drengsted. Der er også en video, der viser hvordan man bruger Google maps, som anvendes bla. under Ejendomshistorier. Du kan også få hjælp til hvordan du bruger de pdf filer, der findes forskellige steder på tedo.dk. Og endvidere, er der også en ordbog over gamle betegnelser.

NB! HUSK AT SLÅ HØJTTALERE TIL NÅR DU SER EN VIDEO!

Med denne side vil jeg forsøge at bygge fortællinger op om de enkelte ejendomme i byen indtil 1965, hvor jeg rejste derfra. De tilgåede oplysninger har jeg hentet navnlig fra "oldermandsprotokollen", som findes nederst på hver fortælling, og egne erindringer, fra hvad jeg har fået fortalt og fra div. arkiver, samt selvfølgeligt også fra internettet.

Af hensyn til min historie er siden opdelt før (som jeg husker byen gennem opvækst) og efter 1965 (som vedrører tilvækst - nye ejendomme).

Artiker om historie af betydning for Drengsted og det sønderjyske område.